Menu

Ikea Aalborg

Da Ikea Aalborg blev bygget, blev der lavet en stor parkeringsplads, så det er muligt at parkere bilen for de mange kunder i butikken. Faktisk blev der ikke kun lavet en parkeringsplads, men hele to parkeringspladser.

I forbindelse med anlæg af parkeringspladsen er der blevet brugt en bestemt belægning som tillader regnvand at løbe væk uden af det fylder op i kloakkerne i det sydlige Aalborg.

Denne type af belægningssten går under betegnelsen græsarmering. En græsarmeringssten er en betonsten med huller i, hvor der kan vokse små totter græs. Når det regner ledes regnvandet hen til alle disse små huller, hvor vandet kan trække ned og væk.

Det betyder at regnvandet hurtigt forsvinder fra parkeringspladsen udenfor Ikea, så der ikke er store vandpytter, og på samme tid er belægningen med græsarmeringssten med til at sikre at rensningsanlæggene ikke bliver oversvømmet.

Så hvis du skal købe billige møbler af høj kvalitet i Aalborg, så kør ud forbi Ikea og prøv at kig efter de smarte græsarmeringssten.

Græsarmeringen til Ikeas parkeringsplads er blevet leveret af en Nordjysk virksomhed som holder til lige udenfor Aalborg, nærmere betegnet i Frejlev. Tidligere hed virksomheden Frejlev Cementstøberi, men i dag er navnet skiftet ud med FC Beton.

Vil du gerne vide mere om Græsarmering, både i beton og i plast kan du finde denne info her.

Har du en stor plads som parkeringspladsen ved IKEA som du skal have ryddet for sne kan du bestille Snerydning i Aalborg her.